Sunny Voices - Ierse ballades en folk

Het koor Sunny Voices werd eind vorige eeuw opgericht onder de naam An Ancaire.
In 2008 is de naam veranderd in Sunny Voices en sindsdien wordt er opgetreden onder deze naam. Na verandering van dirigent zingt ons koor nu met diverse muzikanten. Het originele viool (en soms gitaar/fluit)spel van Jaco Bakker voegt echt iets toe en sinds kort zijn ook Willem Looman op trekzak, Jan Jonker op fluit en Ger Starreveld op bohran bij verschillende liedjes te horen. Onze dirigente Titia Bloemhof speelt gitaar!
Op het repertoire staan hoofdzakelijk Ierse ballades, folk, evergreens enz. met soms een uitstapje naar een liedje uit een ander land, dat we ook erg mooi vinden en bij het repertoire vinden passen. Het koor bestaat momenteel uit 8 mannen en 20 vrouwen (de muzikanten meegerekend).
In 2017 heeft het koor een optreden verzorgd in café De Melterij in Wormerveer, het Dorpshuis in Westknollendam, tijdens de korendag in Jisp, in De Meerpaal in Zaandam en heeft meegedaan aan de korendag in Monnickendam.
Met veel plezier werd het seizoen afgesloten met een optreden op zaterdag 15 juli tijdens het Zaanfolk-Festival in de muziekkoepel van het Wilhelminapark in Wormerveer.
Voor boekingen kunt u contact opnemen met Kitty Prins, zie hieronder.

Dag/Tijd: maandag 20.00-22.00 uur, tweewekelijks
Lokatie: Lokaal 3, soms Grote Zaal
Eerste keer: maandag 3 september 2018
Dirigente: Titia Bloemhof
Kosten: € 7,50 per keer
Tel. 06-55557831 (Kitty Prins) ● E-mail: k2.via@kpnplanet.nl

Er geldt een ledenstop voor dames. U kunt wel op een wachtlijst geplaatst worden!
Heren kunnen direct meedoen.


Foto: Lex Boelhouwer ©

Foto: Lex Boelhouwer ©