Spelletjesavond

Kom naar de Spelletjesavond in de Vuister!

Ben je een spelletjes-liefhebber? Speciaal voor jou organiseren we elke eerste woensdag van de maand in buurtcentrum De Vuister een gezellige avond vol spelletjes. We beginnen om half acht en voor slechts € 1 kun je al aanschuiven om samen met ons, of jouw meegebrachte spelers, een gezelschapsspel naar keuze te doen.

Of je nou alleen of met je vrienden, familie of buren komt, je kiest zelf uit welk spel je wilt spelen! Ga je voor een spel dat je zelf hebt meegenomen of sluit je aan bij het favoriete spel van de ander?

De spelletjesavond vindt plaats in de barzaal van buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. Dit is nog geen 8 minuten lopen van treinstation Koog aan de Zaan en er is genoeg ruimte voor fietsen en auto’s.

* Wij kunnen niet van tevoren aangeven welke spellen er gespeeld worden omdat dit door de deelnemers op de avond zelf besloten wordt. Wel zorgen wij ervoor dat iedereen mee kan doen aan een spel. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je contact met ons opnemen via spelletjesavond@devuister.nl

Dag/Tijd:eerste woensdag van de maand, aanvang 19.30 uur
Lokatie:  ontmoetingsruimte
Kosten:

€1

Contact:

spelletjesavond@devuister.nl