Reanimatiecursus met AED

Leer reanimeren en een AED gebruiken.
Een aantal avonden kunt u in De Vuister een reanimatiecursus volgen. De cursussen worden verzorgd door de Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Zaanstreek. Deze stichting is reanimatiepartner van de Hartstichting en verzorgt de cursus volgens de richtlijn van de Nederlandse Reanimatieraad. Na het volgen van de cursus, die één avond in beslag neemt, ontvangt u van de European Resuscitation Council een erkend certificaat als hulpverlener. Uiteraard ook een Hartstichting reanimatiediploma en een lesboekje. De kosten bedragen € 40,00 per persoon. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden dit bedrag, onze docenten reiken u daartoe een kwitantie uit. Kijk op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/preventieve-zorg of u daarvoor in aanmerking komt.

Waarom is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen in Nederland kunnen reanimeren en een AED weten te bedienen? Omdat iedereen, waar dan ook, een hartstilstand kan krijgen. En die komt altijd onverwacht. Je leert de technieken op een reanimatiepop onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur. Aan het einde van de lessen weet je hoe je een hartstilstand herkent, hoe je het bewustzijn en de ademhaling van een slachtoffer controleert, hoe je hartmassage en mond-op-mondbeademing toepast en hoe je een AED bedient.

Inschrijven voor deze cursus kan:

Dag/Tijd:verschillende data, aanvang ca. 19.30 uur
Lokatie:wisselende zalen in het buurthuis
Kosten:€ 40 per cursus, inclusief certificaat European Resuscitation Council, een Hartstichting reanimatiediploma en een lesboekje
Contact:Cees Dooman, 06-53627747

info@reanimatiezaanstreek.nl
Inschrijven:via telefoonnummer of e-mailadres bij Contact