HCC!seniorenacademie

De HCC is een vereniging van computergebruikers met als doel kennis, kunde en ervaring in onze digitale wereld met elkaar te delen. Binnen de vereniging zijn landelijke, regionale en plaatselijke interessegroepen actief. Er zijn interesse-groepen voor nagenoeg elke digitale hobby waarbij een computer of tablet kan worden gebruikt.
In Koog a/d Zaan is de HCC Senioren Academie van start gegaan met de regiogroep Zaanstreek-Waterland. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten in de Vuister zijn er presentaties en workshops op allerlei gebieden, gericht op computergebruikers op meerdere niveau’s; van beginner tot gebruikers met wat meer ervaring. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als Windows 10, Apple iOS, gebruik van DigiD, omgaan met een tablet of smartphone, werken met tekstverwerkings- en spreadsheet programma’s, digitale fotografie, het gebruik van apps, robotica en domotica, beleggen, postzegels of genealogie etc.
Het 2e deel van de bijeenkomst kunt u al uw vragen met betrekking tot uw PC, laptop, randapparatuur, software programma’s, tablet of smartphone aan ons stellen. Bijvoorbeeld (software)problemen met uw apparatuur of met het instellen daarvan, proberen wij voor en met u samen op te lossen. Neemt u in dat geval vooral uw apparaat mee onder de arm!
Kom geheel vrijblijvend een keer kennismaken!
Toegang is gratis voor leden, maar introducees zijn van harte welkom!


Dag/Tijd: derde woensdag van de maand 13.30-16.30 uur
Lokatie: Lokaal 2
Eerste keer: woensdag 19 september 2018
Doelgroep : 50plus, maar jonger mag ook
Kosten: gratis voor leden; € 5,-- voor niet-leden
Coördinatie: Gert Molenaar
Tel. 06-20750326 ● E-mail: gertmole@gmail.com ● Web: seniorenacademie.hcc.nl
Twiter @SeniorenAc ● Facebook: www.facebook.com/HCC!seniorenAcademie

19-10-2016 - HCC!seniorenacademie in De Vuister ● Foto: Lex Boelhouwer ©