Danstheater 'Er was eens…'

●  TONEELSPELEN, DANSEN EN OPTREDEN
●  RESPECTVOL SAMENWERKEN
●  RUIMTE VOOR EIGEN CREATIVITEIT
●  DUIDELIJKE STRUCTUUR


Dansen en toneelspelen van 7 tot 12 jaar.

Thuis toneelspelen en dansen is natuurlijk leuk, maar nog leuker wordt het als je dat samen doet met andere kinderen die dat net zo leuk vinden als jij. Spelenderwijs leer je de kneepjes van het vak. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het leren presenteren van jezelf. Er is ruimte voor verschillende dansstijlen zoals bijvoorbeeld streetdance en showdans. De docent kan je vele stijlen leren. Het bijzondere van deze les is dat jij mag meehelpen bij het maken van de scènes en dansen. Welke rol zie jij voor je? Wat zijn jouw mooiste dance moves? Het is fijn dat jij je eigen creativiteit kwijt kan. De docent zorgt daarbij voor een duidelijke structuur want we maken samen het verhaal van de voorstelling 'Er was eens...'
'Er was eens...' Wie speelt de held of de slechterik? Of ben jij juist heel lief en moet je gered worden? Waarom moet je vluchten? Wie gaat je redden? Gebruik je fantasie en maak samen de nieuwe voorstelling 'Er was eens...'. 
Goed om te weten: Je kunt meteen aan de slag! Je hoeft geen auditie te doen. Je schrijft je in en je begint met de lessen. Aan het einde van de periode is de voorstelling dan sta jij echt op het toneel en kunnen je familie en vrienden naar je komen kijken. Optreden is leuk en super belangrijk!


Dag/Tijd: wo. 13.00-14.30 uur, wekelijks (niet in schoolvakanties) ● Lokatie: Lokaal 3
Eerste les: woensdag 20 september 2017
Aantal lessen: 32 lessen van anderhalf uur
Kosten: € 312,- per jaar of € 78,- per kwartaal, betaling in termijnen is mogelijk
    Deze cursus valt onder de regeling 'meedoenzaanstad.nl' voor huishoudens met een laag inkomen.
Docente: Yvette Schenker
Tel. 06-14775841 (Yvette Schenker) ● E-mail: yvetteschenker@gmail.com   

Yvette Schenker