Zaterdag 28 september 2019: Burendag - NIEUW


Buurtcentrum de Vuister organiseert in het kader van de Nationale Burendag voor de hele wijk een toernooi in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad, Korfbal-vereniging KZ en Petanque vereniging Atlantic Boules. Het toernooi bestaat uit volleyballen, korfballen en jeu de boules. Teams met 4 personen in het veld (en eventuele wisselspelers) spelen gedurende een bepaalde tijd tegen elkaar.
De teams kunnen gevarieerd samengesteld worden: jong en oud, man en vrouw, ouders en kinderen. Maar je kunt je ook alleen opgeven, dan stellen wij een team samen. Na de zomervakantie volgt nadere informatie, maar vanaf nu kun je natuurlijk alvast oefenen.
Daarnaast zullen er een aantal andere activiteiten plaats vinden, zoals stokvangen. Aan de jongste kinderen is ook gedacht, zo is er o.a. een springkussen aanwezig . De organisatie en begeleiding van de sportactiviteiten worden verzorgd door de professionals van het Sportbedrijf Zaanstad in samenwerking met de deelnemende sportverenigingen.
Een perfecte dag voor gezelligheid, sport en spel door en voor jong en oud van Westerkoog. Dé dag om je buren (beter) te leren kennen.

Dag/Tijd: zaterdag 28 september 2019, 13.00-17.00 uur
Lokatie: Veld op de plek van De Sprong
Kosten deelname: gratis
Tel. 075-6156814 ♦ E-mail: info@devuister.nl